A fost lansat catalogul IKEA 2013

A fost lansat catalogul IKEA 2013

A fost lansat catalogul IKEA 2013IKEA România a lansat noul catalog IKEA 2013, care a fost tipărit în 950.000 de exemplare şi va fi distribuit gratuit în Bucureşti, Ploieşti şi împrejurimi, între 20 august şi 10 septembrie.

Tema noului catalog este „Dă o nouă viaţă casei tale”, fiind prezentate produse noi, soluţii inovatoare şi combinaţii inedite, care propun perspective noi şi aduc un suflu nou locuinţelor.

Noua structură a catalogului este inspirată din viaţa de zi cu zi de acasă a oamenilor. „Unele case nu au mai mult de o cameră. Această cameră reprezintă atât locul în care mănânci, lucrezi sau dormi. Aşa că ne-am îndepărtat de ceea ce defineşte un dormitor sau o cameră de zi”, a spus Mihaela Mureşan, Marketing Manager IKEA România.

Tema catalogului se regăseşte şi în decorul de pe copertă. În rolul principal este fotoliul MK, o piesă de mobilier creată în 1951 şi care aparţine chiar lui Ingvar Kamprad, fondatorul companiei. Fotoliul este redecorat cu o husă nouă şi însufleţit cu accesorii moderne.

Harta interactivă a distribuţiei catalogului în Bucureşti va fi disponibilă pe ikea.ro din 20 august.

Lasa un raspuns