Cătălin Botezatu s-a clasat pe primul loc în prima ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine”

Designerul Cătălin Botezatu s-a clasat pe primul loc în prima ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine”, care a debutat vineri seară la Pro Tv şi a fost lider de audienţă.

Cu două stiluri de dans pline de culoare şi de ritm, quickstep şi stomp, cu visuri şi poveşti de viaţă care pot fi subiect de roman, cele opt perechi înscrise în competiţia visurilor au fost victimele emoţiilor primei întâlniri cu ringul de dans şi cu exigentul juriu.

Deşi toată seara a tremurat din cauza emoţiilor, designerul Cătălin Botezatu a reuşit să facă două dansuri spectaculoase care au impresionat juriul şi l-au urcat direct pe primul loc în clasament. Deşi înainte de verdict i-a mărturisit lui Ştefan Bănică, în direct, că de emoţie nu-şi mai aminteşte nici ce note a primit, designerul a început să ţopăie de bucurie şi să-şi îmbrăţişeze partenera de dans când a aflat că ocupă locul fruntaş între toate perechile şi, mai mult, că a primit şi o notă de 10. Dacă la quickstep au fost apreciaţi pentru eleganţa lor, la stompul pe care l-au dansat alături de coregrafa lor Căprioara şi de soţul acesteia, Cici de la Sistem, Botezatu şi Liuba au fost apreciaţi pentru expresivitate şi convingerea cu care au interpretat un dans considerat de juriu complex.
(Mediafax.ro)

Lasa un raspuns