Cârcotaşii sărbătoresc 10 ani

Astăzi se împlinesc 10 ani de când Şerban Huidu a pus bazele „Cronicii cârcotaşilor”. De atunci, emisiunea a crescut de 10 ori.

În anul 2000, un tânăr slăbuţ, Şerban Huidu, cunoscut deja, de cinci ani, de la Radio 21, venea cu mult entuziasm la Prima TV cu o idee de „emisiune cu atitudine”: „Cronica cârcotaşului”. Curând i s-a alăturat cameramanul Marian Stanciu (Puştiu’), iar un an mai târziu, în februarie, Mihai Găinuşă, cel care a adăugat un echilibru nou-formatei „Cronica cârcotaşilor”.

Cum a crescut echipa
De atunci, lucrurile au început să se mişte din ce în ce mai bine pentru emisiunea de miercuri seara de la Prima TV. Echipa s-a mărit cu bebeluşele Oana şi Delia, cu Mistreţu’ (Tavi Păscuţ) şi cu neegalabilul, Dezbrăcatu’ (Codruţ Kegheş).

În general, alegerea subiectelor în „Cronica cârcotaşilor” este legată de audienţa pe care o are televiziunea sau emisiunea respectivă. De multe ori, apariţia în cronică este rezultatul reclamaţiilor pe care le fac telespectatorii la cronica@primatv.ro sau pe cârcotaşii.ro.
(sursa: EVZ.RO)

Lasa un raspuns