Bute l-a învins pe Brian Magee prin KO şi şi-a păstrat titlul mondial IBF

Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO în repriza a zecea, într-un meci disputat la Centre Bell din Montreal.

Debutul partidei dintre Bute şi Magee a fost unul echilibrat, românul câştigând din primele patru reprize cu 10-9, iar în cea de-a doua cei doi au fost la egalitate, 10-10. Repriza a cincea a fost una în care Bute a fost condus de adversarul său. A urmat apoi repriza a şasea, în care Bute a devenit mult mai agresiv, iar în cea de-a şaptea rundă, românul l-a trimis la podea pe Magee, cu celebra sa lovitură la ficat. Irlandezul a mai rezistat până în repriza a zecea, când Bute şi-a trimis din nou adversarul la podea, după un upercut în bărbie. De această dată, arbitrul Pete Podgorski a decis oprirea meciului.

Partida dintre Lucian Bute şi Brian Magee s-a disputat la Bell Centre din Montreal. Românul a intrat în ring pe melodia cântată de formaţia U2, “Where the streets have no name”, iar adversarul său a fost acompaniat de Metallica, cu melodia “Whiskey on the jar”.

Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 28 de victorii la profesionişti şi nicio înfrângere. Magee, în varstă de 35 de ani, are 34 de victorii (24 prin KO), 4 înfrângeri şi un meci egal.

(mediafax.ro)

Lasa un raspuns