Bucurestiul, preferat de straini pentru viata de noapte

“Uitati Berlinul. Cei mai aventurosi calatori europeni sunt in cautarea oraselor care pulseaza un alt tip de energie. Bucurestiul este unul dintre ele. Capitala Romaniei trece printr-o renastere culturala pan-Europeana, partial datorita vibrantei vieti de noapte, iar muzica compusa de romani a ajuns pana in topurile americane”, scrie BlackBook.com

Sursa citata adauga ca tot mai multi tineri europeni, dar si americani, sunt atrasi de Bucuresti, iar Centrul Istoric este locul lor preferat, asta pentru ca in zona exista zeci de baruri si cluburi deschise toata noaptea.

Celor care sunt in cautarea unui loc de cazare le sunt recomandate doua hoteluri. Primul dintre ele este Hotelul Rembrandt , care are doar 16 camere, insa ofera servicii de cea mai buna calitate, amplasarea cladirii fiind un alt punct forte, mai ales ca “strazile sunt pline de petrecareti, iar Bucurestiul reuseste sa fie un adevarat rival fata de alte cartiere de acest gen din Europa”. Un alt hotel de top este  Christina Hotel , unul dintre cele mai bine cotate de pe site-ul Trip Advisor.

Lasa un raspuns