Bucureştiul, iluminat de sărbători din 4 decembrie

Bucureştiul va fi iluminat festiv cu peste 2,5 milioane de beculeţe ecologice, începând din 4 decembrie, iar mai multe clădiri importante din Capitală vor fi “împodobite” de holograme cu tematica sărbătorilor de iarnă.

La fel ca în marile capitale europene, Bucureştiul va fi decorat exclusiv cu beculeţe de tip LED, care, deşi mai spectaculoase decât cele clasice, consumă de zece ori ori mai puţin.

Pe lângă milioanele de beculeţe, Primăria Capitalei, cu ajutorul specialiştilor şi tehnologiei Luxten, a pregătit în acest an un element-surpriză. În premieră, mai multe clădiri emblematice din Bucureşti vor fi “împodobite” de holograme cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Astfel, bucureştenii se vor bucura de aspectul inedit pe care îl vor îmbrăca Academia de Studii Economice, sediul vechi al Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta, Cercul Militar Naţional, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, dar şi locuri reprezentative precum Piaţa Roma, situată la intrarea în Centrul Istoric. (medifax.ro)

Lasa un raspuns