Bucureştiul este cel mai murdar oraş din România, spune Paleologu

Noul ministru al Culturii si Cultelor, Toader Paleologu, a deschis  prima editie a Green Planet Blues cu un speech pe cat de elegant pe atat de serios si amuzant, rostit in engleza. L-a citat pe Woody Allen, dar ne-a spus si ca n-are de gand sa-si ia vreodata masina. Are o bicicleta cumparata din Copenhaga, insa nu indrazneste sa iasa cu ea in oras decat sambata si duminica.

“Eu nu locuiesc in Sinaia, ci intr-unul dintre cele mai murdare orase din Romania si unul dintre cele mai murdare din Europa”, a spus Toader Paleologu, adaugand ca din punctul sau de vedere, protectia mediului merge mana in mana cu protectia patrimoniului.

Exista situri arheologice in primejdie si din punctul de vedere al mediului, a spus ministrul, care a sugerat organizatorilor evenimentului de la Sinaia sa introduca in programul anilor urmatori si filme despre protectia patrimoniului. (Sursa: Hotnews.ro)

A incheiat insa citand o gluma dintr-un film al lui Woody Allen. “Suntem la o   intersectie. In stanga distrugerea, in dreapta disperarea. Sper ca o sa alegem bine.” (SURSA: HotNews.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *