Bucureştiul a intrat în Cartea Recordurilor, cu 3.939 de Moşi Crăciun plecaţi să împartă cadouri

Capitala României a intrat, duminică, în Guinness Book (Cartea Recordurilor), după ce, la iniţiativa municipalităţii, 3.939 de bucureşteni în costume de Moş Crăciun au plecat în marş, din Piaţa Constituţiei, să împartă daruri.

“Moşii” s-au adunat în piaţă începând cu ora 12.00 şi au pornit la drum înainte de ora 14.00. Fiecare voluntar costumat în Moş Crăciun a avut cu el câte o cutie roşie cu daruri destinate celor mici, oferite de sponsorii evenimentului – Coca-Cola şi Cadbury.

Reprezentantul Guinness World Records venit la Bucureşti a omologat recordul la categoria “Cei mai mulţi Moşi Crăciun care împart cadouri” şi le-a înmânat edililor o diplomă. Condiţiile impuse de Guinness World Records pentru ca Bucureştiul să intre în Cartea Recordurilor erau ca mai mult de 3.000 de Moşi Crăciun să plece la drum şi să împartă daruri ambalate în cutii roşii.

Pe 27 şi 28 decembrie, tot la iniţiativa primăriei, bucureştenii vor încerca să stabilească alte două recorduri – cel mai lung cârnat şi cel mai lung tort din lume.  (www.newsin.ro)

Lasa un raspuns