Bucureştenii au, miercuri noaptea, acces gratuit la teatru

Iubitorii de teatru din Capitală vor avea parte, miercuri noaptea, de o serie de spectacole gratuite, prezentate după ora 22,00, la cele mai importante teatre bucureştene, precum şi la Centrul Naţional al Dansului (CNDB), în cadrul evenimentului Teatrul de Noapte, manifestare organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de proiecte culturale ArCuB.

În cadrul evenimentului vor participa: Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Metropolis, Teatrul Naţional, Teatrul Nottara, Teatrul Act, Teatrul Bulandra, Teatrul Luni de la Green Hours, La Scena, Teatrul Montage la Galerie şi Centrul Naţional al Dansului.

Teatrul Naţional Bucureşti le oferă ‘Comedia norilor’, după Aristofan, în regia lui Dan Tudor, prezentat după ora 22,00, la Sala Mare.

Teatrul Nottara a pregătit pentru publicul bucureştean spectacolul ‘Hangiţa’ de Carlo Goldoni, în regia lui Tino Geirun, iar Teatrul Mic – ‘poimâine alaltăieri’ de Gianina Cărbunariu şi ‘Mă tot duc…’, o adaptare liberă după texte de Shakespeare şi Marc Dore, de şi cu Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu, care se va juca la Teatrul Foarte Mic (sala studio a Teatrului Mic).

Teatrul de Comedie prezintă spectacolele ‘Sunt un orb’, un recital susţinut de Horaţiu Mălăele, de la ora 22,00, la Sala Mare, şi ‘Fitness’, un one-woman show cu Mihaela Teleoacă, în regia lui Mihai Bisericanu, jucat de la ora 22,30, la Sala Studio. (Libertatea)

theatre_seats

Leave a Reply