Bucharest Golden Nights 3-5 iulie 2008

Iti plac artificiile?

Vino in Parcul Tineretului, pe platoul betonat din spatele Palatului Copiilor, si-o sa vezi cele mai spectaculoase focuri de artificii realizate de firme din Germania, Franta, Italia, Rusia, Portugalia si Croatia, in concurs!

Tablouri magice create de artificiile sincronizate pe muzica vor putea fi vazute numai la Bucharest Golden Nights – Primul Festival International de Pirotehnie organizat in Romania!

Tema primei editii este “TRADITII”, melodia programului impus din concurs fiind “Ciocarlia”, interpretata de Cornelia Tihon.
Din program amintim recitalurile sustinute de maestrul Gheorghe Zamfir, energicul Horia Brenciu si spectaculoasa Loredana, prezentarea de moda “Artificii” semnata de designer-ul Catalin Botezatu si spectacolele de artificii realizate de Golden Ideas, organizatorul festivalului, in afara concursului.Accesul in locatie se face incepand cu orele 18:30.

Spectacolele de artificii vor avea vizibilitate numai din locatia special amenajata, efectele pirotehnice fiind intelese numai daca se audiaza muzica folosita la realizarea spectacolului.

Pentru detalii intra pe www.golden-nights.ro

Pentru spectacol intra pe platoul betonat din spatele Palatului Copiilor .

Pret/bilet:
Bilet/zi (3,4,5 iulie)-Tribuna 70 RON ;
Abonament (3 zile)-Tribuna 170 RON
Bilet/zi (3,4,5 iulie)-Zona in picioare 20 RON
Abonament ( 3 zile)-Zona in picioare 50 RON

Joi, 3 Iulie 2008, ora 18:30
Parcul Tineretului (platoul betonat din spatele Palatului Copiilor)

Sursa: Bilete.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *