“Brüno”, în fruntea box office-ului nord-american

Comedia “Brüno”, în care Sacha Baron Cohen interpretează un nou personaj burlesc, după deja celebrul “Borat”, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 30,4 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane.

“Borat” era un jurnalist kazah care hoinărea prin Statele Unite, făcând comentarii rasiste, antisemite sau homofobe. În “Brüno”, Sacha Baron Cohen interpretează rolul unui austriac blond homosexual, a cărui personalitate este mai mult decât exuberantă. Cu acest debut în box office-ul nord-american, “Brüno” continuă linia trasată de “Borat! – Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite”, care a avut încasări de 261 de milioane de dolari în lumea întreagă.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american s-a situat filmul de animaţie “Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor”, cu încasări de 28,5 milioane de dolari în weekend şi un total de 120,6 milioane de dolari de la lansare, pe 1 iulie, potrivit cifrelor provizorii comunicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

Filmul “Transformers: Răzbunarea celor învinşi” coboară pe poziţia a treia, cu încasări de 24,2 milioane de dolari în weekend şi un total de 339,2 milioane de dolari încasări de la lansarea în America de Nord, pe 24 iunie. (mediafax.ro)

BRU_Teaser1-Sheet_14F (Page 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *