Box – Lucian Bute l-a învins pe Librado Andrade prin KO şi îşi păstrează titlul mondial IBF

Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, sâmbătă noapte, la Quebec, pe mexicanul Librado Andrade, prin KO în repriza a 4-a, şi şi-a apărat pentru a patra oară centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Bute a dominat primele trei reprize, iar în runda a patra a reuşit să îl trimită la podea de două ori pe Andrade, prima dată printr-o directă de stânga, iar a doua oară, de această dată decisiv, printr-un upercut la ficat.

Bute a avut o bursă de 908.000 de dolari la acest meci, primul pentru el transmis în direct pe HBO, unde a fost comentat de fostul campion mondial Lenox Lewis. Palmaresul celor doi boxeri după acest joc era: Bute – 25 de victorii, 20 prin KO, Andrade 28 de victorii, 21 prin KO, 3 înfrângeri. Andrade a suferit prima înfrângere prin KO din carieră.

Meciul disputat la Quebec, în faţa a 16.000 de spectatori, a fost al doilea dintre Bute şi Andrade, după cel din 24 octombrie 2008, care s-a încheiat cu victoria românului la puncte. (NewsIn.ro). Foto: HBO.com

bute

Lasa un raspuns