Bobby McFerrin revine la Bucureşti, într-un concert pe 30 ianuarie 2010

Bobby McFerrin, artistul a cărui carieră a fost marcată de hitul “Don’t Worry, Be Happy”, revine la Bucureşti, într-un concert care va avea loc pe 30 ianuarie 2010, la Sala Palatului, informează organizatorii evenimentului, Sound&Image Events.

Iubitorii de muzică îl cunosc pe Bobby McFerrin, încă din anii ’70, ca “omul orchestră”, un adevărat modelator al sunetelor, atât în concertele lui solo, cât şi împreună cu artişti de jazz celebri. O altă categorie de fani şi-l aminteşte ca omul care a scris şi a interpretat unul dintre hiturile care au făcut înconjurul lumii, “Don’t Worry, Be Happy”.
Biletele, cu preţuri cuprinse între 80 şi 250 lei, vor putea fi cumpărate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Germanos din întreaga ţară, din librăriile Cărtureşti (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Suceava, Constanţa), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din ţară.

Câştigător a zece premii Grammy, McFerrin este unul dintre cei mai cunoscuţi improvizatori şi inovatori solişti din lume, un renumit dirijor de muzică clasică, creatorul celebrei melodii pe care toată lumea a fredonat-o măcar o dată in viaţă, “Don’t Worry Be Happy”, dar şi un pasionat al educaţiei muzicale. Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea, iar colaborările sale cu artişti precum Yo-Yo Ma, Chick Corea, Filarmonica din Viena şi Herbie Hancock i-au adus pe bună dreptate titlul de ambasador universal al muzicii clasice şi al jazzului. (mediafax)

BobbyMcFerrin

Lasa un raspuns