Biletele în faţa scenei la concertul AC/DC din primăvară s-au vândut

Mai sunt în vânzare două categorii de bilete, Normal Circle şi VIP. La categoria Normal Circle s-au pus în vânzare 20.000 de bilete la preţul de 127,2 lei.

Biletele pentru locurile din faţa scenei la concertul AC/DC, programat să aibă loc pe 16 mai în Piaţa Constituţiei din Capitală, s-au vândut deja, la mai puţin de o lună de la punerea lor în vânzare, numai în prima zi fiind vândute 7.000 de bilete, au anunţat, miercuri, organizatorii evenimentului.

Mai sunt în vânzare două categorii de bilete, Normal Circle şi VIP. La categoria Normal Circle s-au pus în vânzare 20.000 de bilete la preţul de 127,2 lei. După ce acestea vor fi vândute, preţul unui bilet la această categorie va fi de 148,4 lei. Organizatorii au anunţat că intenţionează să vândă până la 80.000 de bilete. În ceea ce priveşe biletele VIP, acestea costă 477 de lei şi presupun locuri în tribune.

Australienii vor ajunge în România în cadrul “Black Ice Tour”, care promovează ultimul album semnat AC/DC, unul dintre cele mai bine vândute şi spectaculoase turnee ale trupei, cu încasări de peste 220 milioane de dolari. (Sursa: Realitatea.net)

Lasa un raspuns