Bilete de vânzare pentru Saga Amurg: Eclipsa

Începand de vineri, 18 iunie, fanii seriei TWILIGHT se pot asigura că sunt primii care vizionează Saga Amurg: Eclipsa, cumparându-şi din timp bilete, la cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), precum si în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Piteşti, Bacău si Iaşi).

Primii cumpărători vor câştiga pe loc, chiar la casele de bilete ale cinematografelor participante la campanie, unul dintre obiectele promoţionale speciale puse la dispoziţie de catre MediaPro Distribution. Printre sutele de premii originale Eclipsa se numără: brăţări Eclipsa, brelocuri şi brăţări cu Jacob sau Edward, postere de film şi brelocuri norocoase Wolf Pack, care pot fi câştigate, în limita stocului disponibil în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Băneasa Drive-In Cinema, Cityplex (Constanta), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza).

În cea de-a treia ecranizare a celebrei serii Amurg, Eclipsa, răul care a pândit din umbră până acum îşi arată colţii. Oraşul Seattle este afectat de o serie de crime sângeroase şi dispariţii misterioase. Creând o armată dintr-o rasa nouă de vampiri însetaţi de sânge, malefica Victoria s-a întors pentru a se răzbuna.
Iar Bella, ţinta principală, este acum în pericol de moarte. Uniţi de acest secret înfricoşător, Edward şi Jacob trebuie să încerce să uite rivalitatea dintre ei şi să se alieze pentru a o apăra.

Lasa un raspuns