Bicicliştii ar putea folosi metroul în weekend-uri

Administraţia Metrorex supune la dezbatere publică ideea de a amplasa suporturi pentru parcarea bicicletelor în zona staţiilor de metrou din Bucureşti si pe cea de a permite bicicliştilor să-şi urce bicicletele în trenurile subterane pe durata weekend-ului.

“Din dorinţa de a se adapta cerinţelor clienţilor fideli ai călătoriei cu metroul, şi care utilizează sau nu şi bicicleta în deplasările cu metroul, Administraţia Metrorex lansează o dezbatere publică pentru a determina părerea călătorilor pentru două idei:
Daca este considerată utilă amplasarea în zona staţiilor de metrou a unor suporturi pentru parcarea bicicletelor pe durata utilizării metroului şi care sunt aceste staţii în opinia utilizatorilor.
Dacă există utilizatori ai metroului care în zilele de sfârşit de săptămână doresc să poată transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou pentru a se deplasa spre diverse locuri de agreement.
Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010. Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010″, se arată în comunicatul Metrorex.

Lasa un raspuns