Biciclete gratis în parcurile Kiseleff şi Bazilescu

Primăria Sectorului 1 şi Asociaţia Green Revolution au pus la dispoziţia cetăţenilor, începând de marţi, un număr de 150 de biciclete care pot fi închiriate doar cu buletinul, în parcurile Kiseleff şi Bazilescu.

Potrivit unui comunicat de miercuri al Primăriei Sectorului 1, în parcurile Kiseleff şi Bazilescu, funcţionează primul sistem gratuit de bike-sharing din România , programul “La Pedale” punând la dispoziţia publicului de toate vârstele 150 de biciclete care pot fi închiriate pe baza buletinului de identitate.

Centrele de închiriere “La Pedale” sunt deschise publicului, de luni până vineri, de la 10.00 la 18.00, şi în week-end, de la 09.00 la 19.00, bicicletele fiind disponibile în trei modele – pentru copii, adolescenţi şi adulţi, mai precizează sursa citată.

Autorităţile locale ale Sectorului 1 adaugă că închirierea unei biciclete se face pe baza buletinului şi a unui contract de dare în folosinţă , care va fi semnat la centrele de închiriere din parcuri, o bicicletă putând a fi luată pentru maximum două ore în perimetrul parcurilor. (mediafax.ro, foto: sxc.hu)

bicicleta

Lasa un raspuns