B’Estfest continuă vineri cu Judas Priest

B’estfest Aftershock va aduce vineri, 11 iulie, cinci trupe de muzică rock printre care cap de afiş este Judas Priest.

După succesul înregistrat anul trecut cu Marilyn Manson şi Alice Cooper, organizatorii s-au gândit să organizeze o seară dedicată exclusiv iubitorilor muzicii rock.

Judas Priest ajung pentru prima dată în România, iar membrii formaţiei s-au declarat încântaţi că vor concerta la B’estfest. Trupa de heavy metal s-a format în 1970, în Marea Britanie. Cu o carieră de peste 30 de ani, de-a lungul căreia au lansat 15 albume de studio, 4 live-uri şi numeroase colecţii best-of, Judas Priest a influenţat generaţii întregi de artişti, fiind numiţi “Gods of metal” ( Zeii rockului) după piesa omonimă şi având vânzari de 35 de milioane de albume. Printre albumele cele mai cunoscute ale trupei se numără “Rocka Rolla” (1974), “British Steel” (1980), “Painkiller” (1990) şi ” Jugulator” (1997).

Vineri, la ora 16.00, va urca pe scenă trupa originară din Ungaria, Wisdom. La 17.15 showul continuă cu românii de la Thunderstorm pentru ca la 18.45 să-şi facă apariţia Ross the Boss. La ora 20.15, regalul serii va fi dat de mult aşteptata trupă de heavy metal, Judas Priest. “B’estfest Aftershock” va aduna, potrivit organizatorilor, peste 10.000 de oameni. Pentru evitarea cozilor interminabile, va exista o echipă de aproximativ 80 de oameni care vor asigura vânzarea rapidă a băuturilor şi şase casierii duble de jetoane.

Biletele se vor găsi la intrarea în incinta Romexpo, la preţul de 90 de lei.
Sursa: NewsIn

Lasa un raspuns