B’ESTFEST 2009 începe miercuri, 1 iulie!

Pregatirile pentru editia de anul acesta a festivalului B’ESTFEST au intrat pe ultima suta de metri! Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, B’ESTFEST isi va deschide portile miercuri, 1 iulie, cu Ziua Zero, ce-i va avea drept cap de afis pe The Killers. In zilele de 2, 3 si 4 iulie vor urca pe scenele festivalului artisti din peste zece tari, printre acestia numarandu-se si Motörhead, Moby, Franz Ferdinand, Orbital si Santana, B’ESTFEST urmand a se incheia pe 5 iulie, cu Manowar headliner la AFTERSHOCK.

Intrarea in spatiul de festival se va va face pe la Poarta A din cadrul complexului Romexpo. Pentru a se evita aglomeratia, pe caile de acces vor fi amplasate sisteme de pre-verificare a biletelor. Pe data de 1 iulie, accesul publicului in zona de festival se va face pe baza unui bilet achizitionat special pentru aceasta zi, abonamentele B’ESTFEST nefiind valabile pentru Ziua Zero (1 iulie) si nici pentru Aftershock (5 iulie). Pentru 2, 3 si 4 iulie, accesul se va face pe baza unui bilet valabil pentru ziua respectiva, sau pe baza abonamentului pentru cele 3 zile de festival.

Posesorii unui abonament de 3 zile vor primi la intrare o bratara, in baza careia se va face accesul si in celelalte zile de festival (2, 3 si 4 iulie). Spectatorii trebuie sa pastreze atat bratara la mana, cat si biletul, pe toata durata festivalului. Pana in ora 23:00, iesirea din spatiul de festival se va face pe langa cortul de acces, unde posesorii de bilete de o zi vor primi o bratara in cazul in care doresc sa revina in spatiul de festival. Dupa ora 23:00, iesirea publicului de va face pe la portile A, B si C ale complexului Romexpo. (SURSA)

bestfest_2009

Lasa un raspuns