Becali va candida în sectorul 5

“Doresc să vă anunţ că PNG-CD va merge singur la alegerile din 30 noiembrie pentru Parlamentul României”, a spus George Becali în deschiderea conferinţei de presă, pe care a susţinut-o astăzi la Palatul George Becali.

El a mai afirmat că s-a bucurat când a aflat că a fost respinsă contestaţia Partidului România Mare referitoare la amânarea pentru 2012 a votului uninominal. În opinia sa, această respingere avantajează partidul pe care îl conduce, fiind foarte sigur că va obţine 7-8% din voturile cetăţenilor.

Preşedintele PNG-CD a mai spus că va candida în Bucureşti la sectorul 5 împreună cu fostul candidat la Primăria sectorului 5 Bogdan Becheanu, iar la sectorul 1 îl va avea drept candidat la funcţia de senator pe actorul Ion Dichiseanu.

“Am ales sectorul 5 şi nu Ilfov pentru că oricum Ilfov-ul îl voi câştiga şi cu alte persoane. Ce rost are să irosesc un colegiu unde pot să scot un deputat”, a precizat Becali, menţionând că partidul său va avea candidaţi în 90% din colegiile din ţară, citat de Agerpres.

În plus, Becali a precizat că nu vrea să facă politica pe care o fac alţii, aducâd vedete pe lista partidului

“Ce importanţă are să vii cu nume sonore precum Oana Zăvoranu. Ce să faci cu Oana Zăvoranu? Să o faci deputat pe Oana Zăvoranu?”, s-a întrebat Becali.

Latifundiarul a anunţat că nu va mai finanţa campaniile electorale ale PNG-CD, dar va plăti cotizaţia de 2.500 de lei drept garanţie pentru toţi candidaţii partidului la Autoritatea Electorală Permanentă.

(sursa: www.evz.ro)

4 Comments on “Becali va candida în sectorul 5”

  1. SUNT CEL MAI MARE SI CEL MAI TARE TURNATOR/SIFONAR DIN ROMANIA! GHEORGHE BECALI UN TURNATOR ORDINAR. “TU I-AI DAT IN GAT PE FRATII CAMATARU SI TOT DIN CAUZA TA A PLECAT SI NICU GHEARA”. Aveti dovezi, intreaba moderatorul Dan Diaconescu, in direct si reluare. “Voi jura cu mina pe Biblie în fata instantei”, a raspuns, sigur pe el, Corleone(Mitica Dragomir). A intervenit telefonic NICU GHEARA, “Gigi, tu acum taci, vorbesc eu, s-a auzit”. “Ursul”, “Razboinicul luminii” se facuse mic, in scaun. “Esti machedon de-al meu, nu poti sa-mi faci rau, dar, daca vei incerca, VEI STI SA PLATESTI IN FATA MEA”. “Da, Nicule”, a ingaimat “cel mai puternic om din Romania” (SIFONARUL TURNATOR), dupa care a incasat, resemnat, urmatoarea “palma”. “GIGI E PREA MIC SA-MI POATA FACE MIE RAU”. Linistea din studio devenise acum apasatoare, în timp ce vocea de la telefon continua sa-l certe. Pe cine? Pe Gheorghe Becali, turnatorul(SIFONARUL). Episodul s-a petrecut în studiourile zero TV in urma cu cativa ani, si e posibil ca telefonul lui Gigi Becali sa sune zilele acestea din nou. GIGI, TU ACUM TACI, CA ALTFEL… Asa stau lucrurile în lumea lor! Cel care atunci l-a umilit, e nasul lui Adrian Mutu si poate decide sa plateasca datoria finului sau. BANII CRED CA VIN DIN SALARIILE DE COLABORATOR AL SECURITATII. ALTFEL NU INTELEG CUM TOT SCAPA “BASMA CURATA”, ACEST CIOBAN SEMIANALFABET, PENTRU DESELE FAPTE PENALE DENUMITE “OFENSA ADUSA AUTORITATII”, AFACERI DUBIOASE CU TERENURILE STATULUI, S.A.M.D. DE CATI ANI ARE NEVOIE ROMANIA CA SA FIE O DEMOCRATIE REALA? CAND VA FI DEGAJATA SCENA POLITICA DE PERSOANE CARE ISI DATOREAZA POZITIA ACTUALA LEGATURILOR CU COMUNISMUL, SECURITATEA SAU MILITIA? SE IMPUNE EXTINDEREA ANALIZEI COMUNISMULUI SI A SISTEMULUI SECURIST/MILITIENESC IN DOMENIUL POLITIC SI IN DOMENIUL JUDICIAR, CA PE UN ELEMENT STRICT NECESAR SANATATII UNUI SISTEM DEMOCRATIC MODERN. PARLAMENTUL SI JUSTITIA SUNT MARILE RUSINI ALE ROMANIEI. Nu e obligatoriu să fiti de acord cu mine, dar ar fi mai RAPID aşa.

Lasa un raspuns