B’ESTFEST îşi aşteaptă publicul cu atracţii picante

Anul acesta, pe lângă party-urile Silent Disco, publicul festivalului se va putea delecta în zilele de 2, 3 şi 4 iulie şi cu o porţie generoasă de show-uri picante, printre care Dukes BOX, Poles Apart şi Miniscule of Sound.

Dukes BOX reprezintă un show audio-vizual personalizat care combină muzica cu adevarata artă de a face spectacol. Un întreg grup îmbrăcat în costume aurii din spandex este înghesuit într-o cutie de mărimea unei garderobe, acest juke box uman fiind cel mai energic, palpitant şi amuzant show .

Membrii Poles Apart au dus conceptul de street music către culmi înalte în ultimii zece ani. Cu un arsenal format din susafon, banjo, saxofon şi percuţie, grupul cocoţat pe catalige va interpreta melodiile preferate ale spectatorilor, într-o paletă acustică foarte largă ce merge de la heavy metal la sounduri pop.

Poles Apart au făcut spectacol pana acum la evenimente precum Commonwealth Games, Jocurile Olimpice, sau numeroase party-uri private ale mai multor şefi de stat, urmând ca în iulie 2009 să vină pentru prima dată şi la B’ESTFEST.

Miniscule of Sound s-a deschis în cartierul Hackney din Londra, în august 1998, ca o parodie la Ministry of Sound, fiind cel mai mic club de noapte din lume. (Adevarul)

Lasa un raspuns