Au mai rămas trei perechi la “Dansez pentru tine”

Andreea Spatar si Antonio

Cătălin Botezatu şi partenera lui, Liuba, au părăsit, vineri seară, competiţia “Dansez pentru tine”, emisiunea de la Pro Tv fiind lider de audienţă pe tot parcursul său, informează postul de televiziune.

Musicalul în care Andreea a fost Julieta, iar Antonio, Romeo, a fost savurat de juriu şi recompensat ca atare, mai ales că la finalul său au apărut frumos costumaţi atât fetiţa Liubei, Anna, cât şi Nicu, băieţelul coregrafei Victoria Bucun.

Cătălin Moroşanu a impresionat asistenţa în chip de leu şi de arlechin, însă a ridicat juriul în picioare doar la dansul ţigănesc în care a pus tot patosul de care era capabil. Chiar dacă nu a mai fost lăudat ca până acum, ci puţin mustrat pentru lipsa de energie, Cătălin Moroşanu a răsuflat uşurat în urma serii de vineri.

Săptămâna viitoare, una dintre cele trei perechi, care le au ca vedete pe Iuliana Luciu, Andreea Spătar şi Cătălin Moroşanu, va primi cele mai puţine voturi din partea publicului şi se va situa pe locul al treilea. Celelalte două se vor califica pentru confruntarea finală, pentru lupta pentru trofeul visurilor şi pentru marele premiu.(PROTV)

Lasa un raspuns