ATB mixeaza in Cluj si in Bucuresti

atb-mixDJ-ul german Andre Tanneberger, cunoscut drept ATB, va reveni in Romania cu doua show-uri spectaculoase de muzica electronica – in Club Obsession din Cluj-Napoca, pe 6 martie, si in Kristal Glam Club din Bucuresti, in data de 7 martie.

Unul dintre cei mai renumiti DJ din lume, ATB se poate mandri cu o discografie diversa si colaborari cu diferiti artisti precum Heather Nova, Moby, William Orbit, Bryan Adams sau A-ha. A impresionat si Hollywood-ul, iar unul dintre single-urile sale, “Marrakech”, a fost ales sa apara pe coloana sonora a filmului “ Mindhunters”.

In 2007, ATB a uimit Romania cu un show live exceptional, parte a turneului Trilogy, care a avut loc la Arenele Romane. DJ-ul german va mixa de aceasta data atat pentru fanii bucuresteni cat si pentru cei din Cluj-Napoca, iar warm up-ul va fi asigurat de Josh Gallahan.

Bilete in avans costa 40 Ron si se pot achizitiona de la Kristal Glam Club (de luni pana vineri, intre orele 11.00 si 17.00) si din reteaua magazinelor Diverta, iar in seara show-ului, biletele vor costa 60 Ron si vor putea fi cumparate de la intrare.

Lasa un raspuns