Asian Dub Foundation vin în a doua zi de B’estfest

Asian Dub Foundation este un nou nume confirmat pe afişul festivalului B’estfest de anul acesta, ce se va desfăşura în zona Pipera-Tunari din Bucureşti, în perioada 1 – 3 iulie, informează organizatorii, Emagic.

Cu un stil electronic distinctiv şi o abordare halucinantă de ritmuri dub, rapcore, dancehall şi hard ragga-jungle îmbinate cu acorduri mistuitoare de chitară, sunete etnice de pe vinilurile părinţilor şi influenţe punk-rock, Asian Dub Foundation este poate cea mai cunoscută trupă de gen din Europa.

Cu o prestanţă live caracterizată drept “deosebit de energică şi fascinantă”, succesul trupei a luat proporţii din ce în ce mai mari, anul 1998 marcând lansarea unui nou album – “Rafi’s Revenge”, ce le-a adus o primă nominalizare la râvnitele premii Mercury.

Cea de-a patra edţie B’estfest va avea loc în perioada 1 – 3 iulie în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari.Alături de Asian Dub Foundation, în cadrul festivalului vor concerta şi Skunk Anansie şi Pendulum, noi confirmări şi detalii despre festival urmând a fi făcute publice în curand pe site-ul oficial, www.bestfest.ro. (Mediafax.ro)

Lasa un raspuns