Asian Dub Foundation, concert in Parcul Herastrau

11707541_818937311535074_3345579624661057733_nAsian Dub Foundation, Subcarpati & Orchestra, The Interrupters,Niste Baieti, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy și Danaga ne vor încânta la a doua ediție #BucharestGreenSoundsFestival, cel mai revigorant festival de muzică eclectică din Capitală!

Primăria Municipiului București, prin CreArT – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău.

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.
Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, schimbăm locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

Mai multe informații privind cea de-a doua ediție a evenimentului puteți găsi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul www.bucharestgreensoundsfestival.ro.

In curand vor fi anuntate si trupele care vor concerta in celelalte doua zile ale festivalului.

 

Lasa un raspuns