Art Boulevard, in Centrul Vechi al Capitalei

Incepand de miercuri si pana pe 20 septembrie, centrul vechi al Capitalei va gazdui o serie de expozitii, proiectii de film si reclame, concerte, teatru de strada, dans, jonglerii si ateliere interactive.

Asociatia Culturala Art Music & Film isi propune sa transforme, pe durata evenimentului, trei strazi din Centrul Vechi – Franceza, Selari si Sf. Dumitru – intr-un centru al vietii culturale bucurestene.

Scena urmeaza sa fie montata la intersectia strazilor Franceza-Selari, iar pe ea vor urca trupe mai mult sau mai putin cunoscute. Accesul este gratuit, iar organizatorii promit ca manifestarea sa se transforme intr-un soi de “intalnire intre prieteni”. Minola Szikszai, unul dintre organizatori, a declarat pentru Ziare.com ca Art Boulevard va fi partener si la “Zilele Bucurestilor”, organizate de Primaria Capitalei.

Activitatile vor avea loc zilnic intre orele 11.00 si 23.00 si vor incepe cu spectacole si activitati pentru copii, incheindu-se cu muzica si proiectii de scurtmetraje sau de reclame. (ZIARE.COM)

art-boulevard

Lasa un raspuns