Armin van Buuren, pe scena Untold Festival Cluj

unnamedMain stage-ul Untold va fi cucerit de încă doi dintre cei mai doriți artiști de către publicul din întreaga lume: legendarul Armin van Buuren și, pentru prima dată în România, Dimitri Vegas & Like Mike!

Singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul nr.1 în lume, Armin van Buuren, legenda vie care a dat lumii A State of Trance, va aduce pe scena Untold un show de exceptie, parte din turneul mondial din 2015.
Cei mai votați artiști de pe listele Untold Festival, au generat pagini de Facebook, au generat meme-uri, iar la vară vor ajunge pentru prima dată în România pe scena Untold Festival! Dimitri Vegas și Like Mike
Tom Odell
Gentleman
Gramatik
Duke Dumont
John Digweed
Nic Fanciulli
Michael Calfan
Sharam
Satoshi Tomiie
Lost Frequencies

Una dintre scenele Untold Festival va gădui într-o seară cel mai mare Retro Party din România cu artiști precum:
Boney M
Mr. President
Culture Beat

Oferta specială pentru abonamentul Pre-Sale de 259 lei + taxe va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 de abonamente. De asemenea, se mai pot achiziționa și bilete VIP la prețul de 449 lei +taxe. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și pot fi achiziționate din locațiile partenere Untold sau din rețeaua eventim.
Cazarea la Untold Festial

Pentru o experiență inedită, punem la dispoziție o zonă de camping accesibilă tuturor participanților în limita locurilor disponibile care va fi îngrădită și păzită permanent. În interiorul acesteia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Lasa un raspuns