Andreea Marin s-a angajat la posta…pentru emisiunea “Aş vrea eu”

Andreea Marin Bănică va juca rolul unei poştăriţe în emisiunea “Aş vrea eu”, difuzată sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20.15, la Pro TV, în timp ce Busu va fi măcelar, Smiley – vânzător de pâine, iar Pavel Bartoş – vânzător de lenjerie intimă, informează postul de televiziune.

Românii care intră la poştă, să trimită o scrisoare, sau la magazin, să cumpere o pâine pot da nas în nas nu cu o poştăriţă sau cu un vânzător, ci chiar cu o vedetă. Îmbrăcată la fel ca toţi angajaţii din locul respectiv, vedeta stârneşte tot felul de reacţii haioase din partea clienţilor, care par că îşi dau seama cu cine au de-a face, dar tot testează posibila vedetă ca să-şi dea seama de adevăr.

Andreea Marin Bănică, Smiley, Florin Busuioc, Pavel Bartoş şi Andra sunt vedetele care se joacă de-a meseriile în faţa românilor deloc naivi şi a unei camere ascunse , sâmbătă seară, la Pro TV.

Toate reacţiile lor năstruşnice sunt înregistrate, iar rezultatul se poate vedea printre hohote de râs sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20.15, la Pro TV, în emisiunea specială “Aş vrea eu”. (mediafax.ro)

2 thoughts on “Andreea Marin s-a angajat la posta…pentru emisiunea “Aş vrea eu”

  1. buna doamna marin sunte-ti o doamna de milioane cea mai scumpa la verdere si as vrea sa va mai vad mai des la tv.pacat ca nu mai fc emisiunea surpriza.surpriza.era singura sansa sa imi gasec fratiiam varsta de 34 de ani si nu imi cunosc frati din sapte cunosc trei dar care din trei am cunoscut pe internet si nu iam vazut niciodata fata in fata.timpul si bsni nu imi permite am incercat la polietie sa imi dea informatie despre fratii dar nu imi pot da ca nu sunt titulara.pe mama o chema baban florica si unde nastea acolo ne-a lasat pe fiecare copil al ei.macar daca ne lasa inpreuna pe toti fratii.doamna andreea va rog sa ma szc dar numai stiu ce sa fac si ma iertati ca am indraznit sa va scriu dar am simtit ca vreau sa ma descar pshic si sufleteste.eu am crescut la centru de plasament si restul si restul frati la fel un frate pe drumuri a crescut . si acm este insurat viata la fc sa fie cat mai repede familist sa numai fie singur el ma cautat de mic copli si nu ma gasitsi sora mea mihaela are varsta de 29 de ani si nu ma vazut niciodata decat pe prin intermediul al calculatorului.ma szc daca scriu gresit dar am mara emoti sunt emotiva va rog sa ma ajutati sa imi gasesc fartii stiu ca sunte-ti buna si cum se cade de buna la suflet lucrati cu inima buna si va apreciez acest lucru.ultima sansa e la dumneavoastra nu vrea sa ajung la varsta de 40 de ani cum are o sora de-a mea o cheama costea veronica ea nustie ca ia-m gasit pe cei doi fratii pe jimmy si mihaela. si nustiu cum sa dau de ea ca a plecat in italia si numai stiu de ea as vrea sa-i dau veste si nustiu cum . va rog di suflat sa ma ajutatii sunt disperata sa imi gasesc toti fratii. va las nr de telefon 0753954225 gabi va multumesc am emoti . spre ca ajunge acest mesaj.

  2. buna sunt iuliana elisabeta si acuma stau in spania dar am cautat pe toate saiturile si peste tot fratii mei nu iam mai vazut de 28 de ani vreau sa ii gasesc urgent stau in spania alcala e henares si tot ce stiu de fratii mei e ca stateau in targoviste dambovita sat pietrari si fratii mei se chiama şontea romeo şi şontea ramona

Lasa un raspuns