Andra, Moisescu şi Mihai Petre, în juriul “Românii au talent”

Respectând formatul original “Got Talent”, şi varianta românească va avea doi prezentatori, care se vor afla atât pe scenă, cât şi în culise, de unde vor transmite impresii la cald şi îi vor susţine pe concurenţi

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu sunt juraţii cu care vor trebui să dea piept românii participanţi la cel mai spectaculos show de televiziune – “Românii au talent”, varianta autohtonă a celebrului “Got Talent”. Cei trei au misiunea de a-i alege pe cei mai talentaţi dintre noi şi de a-i aduce în faţa întregii ţări. Tot ei vor decide şi cine va fi câştigătorul unui premiu impresionant, în valoare de 120.000 de euro.

Show-ul este deschis oricărui român care se înscrie pe site-ul romaniiautalent.ro şi va participa la preselecţiile ce se vor desfăşura în această vară în cinci oraşe din ţară – Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.

Potrivit producătorilor, nu există nici restricţii în ceea ce priveşte numărul celor care vor să prezinte împreună un număr artistic, aşa că te poţi înscrie la preselecţii singur, cu familia sau cu prietenii. (sursa: Gandul.info)

Lasa un raspuns