Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie

Cantăreaţa americană Anastacia va susţine un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 1 septembrie, informează organizatorii evenimentului, Media Services Events.
Biletele se vor pune in vinzare in reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, la casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi online, pe bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues” şi ”Sick and Tired”, a inclus Rominia in turneul său european de promovare a celui mai recent album, ”Heavy Rotation”, care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Anastacia Lyn Newkirk s-a născut in Chicago, in septembrie 1968, dar s-a mutat la New York in adolescenţă, impreună cu mama, sora şi fratele său, imediat după divorţul părinţilor. Fiind diagnosticată cu boala Crohn, Anastacia nu a renunţat la visul său de a deveni dansatoare, avind apariţii frecvente in emisiunea Club MTV şi dansind in videoclipurile Salt-n-Pepa. Prezentindu-şi vocea guturală, inconfundabilă, in cadrul MTV Talent Show, in 1999, ea a semnat un contract cu casa de discuri Epic, un an mai tirziu debutind cu albumul ”Not That Kind”. Primul extras pe single, ”I’m Outta Love”, o propulsează pe Anastacia in rindul starurilor in Europa, Asia şi Australia, următorul său album, ”Freak Of Nature”, livrind acelaşi mix de beat-uri dance şi pop extraordinare. (mediafax).

anastacia

Lasa un raspuns