Amy Winehouse si-a anulat concertul din Bucuresti

Cantareata Amy Winehouse nu va mai canta, pe 15 august, la Bucuresti, artista anulandu-si intregul turneu european programat pentru aceasta vara, potrivit organizatorilor evenimentului din Capitala, Events.

“Suntem alaturi de fanii din Romania care asteptau cu nerabdare acest concert si se simt dezamagiti in aceste momente, dar decizia managementului a fost luata dupa o atenta analiza, tinand cont ca perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurta ca ea sa sustina un show in Romania la maximul sau de potential. Speram ca Amy sa depaseasca acest moment, cu sprijinul familiei”, a declarat Sorina Burlacu, director general Events, potrivit Mediafax.

Cei care si-au cumparat deja bilete pentru concertul pe care artista britanica urma sa-l sustina pe Stadionul “Iolanda Balas Soter” isi pot recupera, din reteaua Eventim, contravaloarea lor, incepand de luni, 27 iunie, pana pe data de 15 august inclusiv.

In cazul biletelor cumparate online, contravaloarea lor poate fi recuperata contactand reteaua Eventim la adresa de mail contact@eventim.ro sau la numarul de telefon 021 250 10 08.

Lasa un raspuns