Alta realitate: Elan a preluat cu forta transmisia Realitatea TV

Transmisia postului Realitatea TV a fost preluată, la ora 18, de echipa de jurnalişti controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Echipa redacţională, aflată în Casa Presei, nu mai transmite deloc, nici pe noua frecvenţă a postului, nici sub noua siglă, RTV. Sebastian Ghiţă nu a anticipat această  preluare a emisiei.

Transmisia a fost făcută de echipa redacţională angajată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg din noul sediu Willbrook. De asemenea, şi în acest moment echipa redacţională a lui Elan Schwartzenberg este condusă de Sergiu Toader.

Managerul Sebastian Ghita si proprietarul Elan Schwartzenberg îşi împart resursele Realitatea TV: cea mai mare parte a oamenilor au trecut pe firma lui Sebastian Ghita (care va dezvolta RTV), contractul de sediul în Casa Presei este pe firma lui Ghiţă, în timp ce echipamentele şi licenţa de emisie sunt ale firmei lui Elan Schwartzenberg (care va rămâne cu numele Realitatea TV şi va emite din alte studiouri, în cladirea Willbrook). (ADEVARUL)

Lasa un raspuns