Alina Puşcău renunţă la bikini în Playboy-ul american

Fotomodelul autohton, logodnica lui Brett Ratner, cel care a realizat X-Men şi Rush Hour, va apărea într-un pictorial nud în numărul din noiembrie al revistei americane.

Alina Puşcău e prima româncă ce va ajunge pe coperta ediţiei americane a revistei Playboy. Ea a fost aleasă pentru a sărbători cei zece ani de apariţie a ediţiei româneşti, dar şi din cauza prietenului ei celebru, după cum explică echipa Playboy.

Pictorialul a fost realizat chiar de Brett Ratner.

Înainte de a apărea pozele nud cu Alina, pe site-ul revistei a fost publicat un interviu cu titlul “Salutaţi cel mai fierbine export românesc”, în care fotomodelul este întrebată de România, bărbaţii europeni şi muzică.

La 16 ani, ea a câştigat concursul Elite Model Look, care i-a servit ca rampă de lansare în cariera internaţională. A apărut pe coperta fotomodel, alina piscau, bikini, nud, playboy, 10 ani, aniversare, elite model look, voguerevistelor Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Cosmopolitan, Victoria’s Secret şi Glamour şi a colaborat cu cei mai buni fotografi din lume, printre care Bruce Weber şi Patrick Demarchelier, potrivit unui articol publicat în Cotidianul. (realitatea.net)

alina-puscau

Lasa un raspuns