Alegeţi cadoul după zodii (EvZ)

Astrologii şi psihologii dezvăluie ce daruri le puteţi oferi celor dragi, în funcţie de temperamentul şi semnul zodiacal ale fiecăruia.

Morocănoşii sunt greu de satisfăcut cu un cadou, oricare ar fi valoarea sau simbolistica sa. În schimb, optimiştii sunt cel mai uşor de mulţumit, pentru că întotdeauna vor vedea în obiectul respectiv mult mai mult decât o simplă atenţie. Tocmai de aceea, psihologii şi astrologii şi-au unit forţele pentru a-i scoate din impas pe cei care nu vor să dea greş cu un cadou.

Pentru colerici, psihologul recomandă un cadou discret, de bun-simţ, dar care să cuprindă o mică doză de ironie la adresa temperamentului său.

„Semnele de Foc sunt caracterizate de forţă, voinţă şi încredere în sine. Acestor nativi le vom face cadouri personalizate. În schimb, semnele de Pământ sunt raţionale, cu simţ practic, concentrare, stabilitate, la care prind bine cadourile speciale, practice. Nativii din semnele de Aer sunt caracterizaţi de supleţe, imaginaţie şi inteligenţă, care apreciază cadourile haioase. Pentru semnele de Apă – conformiste, sensibile şi iubitoare de reverie -, cadourile cu tentă misterioasă sunt cele mai potrivite”, generalizează Radu Botez. (EVENIMETUL ZILEI)

Caricatura oferită de: www.eJungla.ro

One thought on “Alegeţi cadoul după zodii (EvZ)

Lasa un raspuns