Alegerile încurcă Revelionul 2009

Primăriile aşteaptă votul ca să dea ca sigure evenimentele de Sărbători. Rămân valabile „Vanghelionul“ şi petrecerea din Piaţa Constituţiei.

Artificii, târguri, Moş Crăciun în mijloc de parc şi cozonac lângă vinul fiert. V-aţi obişnuit deja cu toate astea, la fel ca şi cu perucile din beteală colorate, ghirlandele sau jucăriile cu beculeţe vândute la colţ de stradă. Anul acesta, însă, primăriile au lăsat-o mai uşor cu pregătirile şi anunţurile de evenimente, ţinute în şah de alegerile uninominale, care dau târcoale colegiilor din oraş.

„Nu ştiu ce se întâmplă anul acesta. Din cauza alegerilor, poate, organizatorii se mişcă mai greu. Anul acesta am fost contactaţi de mai mulţi, mizăm cam pe aceleaşi contracte, dar nu s-a confirmat încă nimic“, spune Călin Goia, de la Voltaj, trupă care, în 2007, a cântat în nu mai puţin de patru locuri din Capitală. Cei care ştiu sigur că vor cânta de Anul Nou – între care Iris, Direcţia 5 sau Zdob şi Zdub, Phoenix, Damian Drăgici sau Ducu Bertzi – nu pot preciza deocamdată locurile concertelor. 100% sigur că fac spectacol de Sărbători sunt Annes, care a programat o cântare la Romexpo, şi Marcel Pavel, care va concerta la Radisson Hotel.

Sectorul 5 ţine încă la surprize. Deocamdată, doar celebrul „Vanghelion“ – despre care primarul dă detalii, ca în fiecare an, în decembrie – e tot ce pare că vor primi locuitorii din parohia lui Marian Vanghelie. În ceea ce priveşte manifestările dedicate Crăciunului, nu se anunţă nimic sigur la orizont. (EVZ.ro)

Lasa un raspuns