Al optulea sezon “Dansez pentru tine”, din 23 octombrie, la Pro TV

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, Radu Vâlcan, Liviu Vârciu, Kamara, Jean de la Craiova sunt vedetele care vor ajuta opt oameni obişnuiţi să-şi îndeplinească visurile, în cel de-al 8-lea sezon “Dansez pentru tine” ce începe pe 23 octombrie la Pro TV.

Dansez pentru tine” se pregăteşte să cucerească din nou ţara. Din 23 octombrie, la Pro TV, cea mai urmărită emisiune de divertisment din România îşi redeschide ringul visurilor pentru noi concurenţi, noi poveşti de viaţă şi noi aventuri pline de strălucire.
În cel de-al optulea sezon, “Dansez pentru tine” invită în ring concurenţi care vor lupta pentru cei în faţa cărora vor să “îşi scoată pălăria”, pentru eroii vieţii lor, pentru cei care constituie modelul lor în viaţă. Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veveriţa roşcată din band-ul emisiunii “Happy Hour”, Radu Vâlcan, prezentatorul “PoveŞtirilor Adevărate” de la Acasă TV, Liviu Vârciu şi Kamara, din trupa Alb Negru, amândoi actori în serialul de comedie “State de România” de la Pro TV, şi Jean de la Craiova vor dansa şi vor trece prin emoţii puternice din octombrie, la Pro TV.

Ei vor lupta în paşi de dans alături de concurenţi, pentru cei mai apropiaţi oameni din viaţa acestora – părinţii. Poveştile lor sunt poveştile unor familii absolut normale, sunt, de fapt, vieţile unor oameni simpli care au devenit eroi fără să ştie, fără să-şi propună, eroi aşa cum sunt toţi cei care privesc “Dansez pentru tine” şi au o familie pe care o iubesc. Cu fiecare pas de dans, concurenţii din al optulea sezon vor spune “Jos Pălăria!” în faţa adevăraţilor eroi din existenţa lor, cărora vor să le mulţumească pentru tot ce au făcut, prin împlinirea unui vis. (mediafax)

monica-columbeanu

Lasa un raspuns