Agenţiile de turism au ieşit cu oferte pentru vacanţele elevilor

Operatorii nu oferă destinaţii doar în România, ci şi în străinătate. Bulgaria, Grecia sau Austria sunt locuri unde copiii pot merge în tabără, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele.

Cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru taberele din Bulgaria. Un sejur de 7 zile la Nisipurile de Aur, în sistem all inclusive, cu transport inclus, costă 210 euro. Elevii pot sta câte 6 în cameră, la hotel cu piscină si parc acvatic propriu şi beneficiază de fitness, saună şi masaj. Gazdele asigură de asemenea 5 mese pe zi.

Nici ofertele din Grecia nu sunt mai prejos: şase nopţi de cazare, cu transport şi toate mesele incluse costă 155 de euro de persoană.

În taberele de elevi din Austria, un sejur de şase zile costă aproximativ 300 de euro. Transport cu autocar modern, 2 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, în hotel de trei stele în Budapesta şi alte 4 nopţi de cazare în cameră dublă cu demipensiune în zona Salzburg. Pentru elevii care vor să-şi petreacă vacanţa în ţară, un sejur de opt zile la Sinaia, în vile aflate la cinci minute de telecabină, în camere cu două sau patru paturi, costă 543 de lei de persoană.

Cinci nopţi de cazare în pensiuni la Sighişoara costă 643 de lei, iar pentru şase zile petrecute la Câmpulung Moldovenesc, elevii trebuie să scoată din buzunar câte 717 lei, fiecare. Tarifele includ şi transportul.

Prima serie de copii este programată pentru 16 iunie. Înscrierile se pot face până pe 15 iunie, în limita locurilor de cazare disponibile. Fiecare grup trebuie să aibă minim 20 de copii. (Realitatea TV)

Lasa un raspuns