Agenda zilei – 24 Aprilie

De la ora 19, la Sala Atelier a TNB are loc avanpremiera spectacolului Complexul România, de Mihaela Michailov. Este piesa unor blocaje: în complexe, în neasumare, în lipsa de reacţie, în coabitarea cu compromisul. Complexul România este piesa despre cei care au fost făcuţi pionieri, dar nu au ajuns utecişti, despre cei care s-au trezit brusc într-o lume aşa-zisă liberă, dar în care nu s-au regăsit repere. Complexul România este un spectacol în care şapte actori privesc direct în ochii publicului de azi şi încearcă să înţeleagă împreună de ce toate acestea au fost posibile.

Concert

Bloody Sign şi Agonized

Live Metal Club prezintă, de la ora 19, în premieră în România două grupuri de metal extrem aflate în turneu european: Bloody Sign şi Agonized. Cele două grupuri sunt alături pentru promovarea albumului Explosion of Elements. Formaţia franceză Bloody Sign a început în 1996 ca un grup care aborda Dark Death Metal cu influenţe de Thrash şi Blak. Agonized este un grup format în Tuzla – Bosnia-Herţegovina în 1997. În această seară, Dies Irae şi Cyborg vor completa afişul unui concert destinat exclusiv celor cu nervii tari şi pregătiţi de măcel acustic.

Expoziţie

Mutzner, inedit

La Galeria Dialog pot fi văzute, până pe 28 aprilie, aproximativ 100 de lucrări semnate de Samuel Mutzner şi de soţia acestuia, Rodica Maniu, lucrările aparţinând unor colecţii particulare. Deşi marginalizată pe nedrept, opera lui Samuel Mutzner cunoaşte astăzi aprecierea unanimă, fiind considerat drept unul dintre marii maeştri ai artei româneşti. (sursa: Gandul).

Lasa un raspuns