Agenda zilei – 13 Decembrie

Este ultima reprezentaţie a spectacolului la Teatrul Act, de la orele 19.00, fiind o producţie a Teatrului fără Frontiere şi realizat cu sprijinul Ambasadei Germaniei la Bucureşti. Piesa prezintă trei monodrame, patru oameni care trec peste graniţa firavă dintre normalitate şi violenţă. Sunt personaje obişnuite care nu se evidenţiază prin nimic şi care ne dezvăluie povestea lor foarte personală despre amor ca şi cum ar povesti despre cumpărături. Spectacolul în sine este o provocare, refuză să dea răspunsuri uşoare şi nu optează pentru amoralitate postmodernistă în tratarea acestor teme.

Concerte

Marţial Postfolk Evening

Noul eveniment „Marţial Postfolk Evening” aduce pe scena Centrului Cultural Reduta, din Braşov, la orele 19.00, două trupe spectaculoase, mai puţin mediatizate în România, dar care se bucură de succes în Europa. Este vorba de italienii de la Spiritual Front care se pot lăuda cu show-uri live de excepţie şi despre Roma, unde vocea solistului Jerome Reuter ne plimbă de la Nick Cave până la Leonard Cohen.Colinde cu Ştefan Hruşcă

Într-un decor de Crăciun, specific maramureşean, Ştefan Hruşcă va susţine, la Sala Palatului, singurul concert la Bucureşti, începând cu orele 19.30. Publicul va fi încântat cu piese deja consacrate, precum şi cu piese mai noi. După stabilirea în Canada, Ştefan Hruşcă revine în fiecare an în ţară, pentru a petrece principalele sărbători creştineşti pe meleagurile de care se simte profund legat, Maramureşul. În foaierul Sălii Palatului se va organiza o expoziţie de icoane având ca tematică sărbătoarea Crăciunului.
Sursa: Gandul.info

Lasa un raspuns