Agenda pentru timpul liber: 8-14 iunie

Concertele Sinead O’Connor şi Kraftwerk, piesele de teatru “Sinucigaşul” şi “Scandal la operă!”, baletul “Spartacus” şi filmul de animaţie “Up!” se numără printre cele mai atractive repere ale agendei culturale bucureştene pentru săptămâna 8-14 iunie.

Luni, 8 iunie, bucureştenii pot merge la cinematograf pentru filmul de animaţie “Up”, care a avut premiera în deschiderea festivalului de la Cannes de anul acesta. Pelicula este lider în box-office-ul american, cu încasări de 68 milioane de dolari în primul weekend de proiecţie în cinematografe. “Up” este cea mai nouă producţie a studiourilor Disney, în care vocile personajelor principale sunt împrumutate de actorii Edward Asner şi Christopher Plummer. Filmul prezintă aventurile unui bătrân vânzător de baloane, care, deranjat de construcţiile din cartierul său, agaţă milioane de baloane de casa sa şi zboară astfel, la “bordul” acesteia, spre America de Sud.

Sâmbătă, 13 iunie, tot la Sala Palatului, este programat un spectacol de balet în premieră pentru România, “Spartacus”, de Aram Ilici Haciaturian, cu participarea extraordinară a Teatrului Academic de Balet Clasic din Moscova şi a corpului de balet Balşoi. (www.newsin.ro)

Lasa un raspuns