Agenda pentru timpul liber: 20-26 iulie

Premiera celui mai nou film din seria “Harry Potter”, concertul trupei britanice Morcheeba şi cel al cubanezilor din Grupo Compay Segundo se numără printre cele mai interesante repere din agenda culturală bucureşteană pentru săptămâna 20-26 iulie.

Marţi, 21 iulie, Grupo Compay Segundo, o legendă a jazzului cubanez, concertează, în premieră, în România, la Arenele Romane. Grupo Compay Segundo este formaţia al cărei nume este un omagiu adus creatorului său (Compay Segundo) şi reuneşte artişti care l-au acompaniat pe acesta în fabuloasele sale turneele din Europa, Japonia, Statele Unite, Canada, America Latină, Orientul Mijlociu şi Caraibe.

O zi mai târziu, pe 22 iulie, Harry Potter se întoarce pe ecranele din România în al şaselea film din seria inspirată de cărţile lui J. K. Rowling. Miercuri, “Harry Potter şi Prinţul Semipur” va avea premiera în cinematografele din Capitală şi va aduce noi aventuri la Şcoala de Magie şi Vrăjitorie, unde personajul principal descoperă o carte de poţiuni care i-a aparţinut misteriorului Prinţ Semipur. Pelicula va putea fi urmărită la Cityplex, The Light Cinemas, Hollywood Multiplex şi Movieplex Cinema Plaza. (Sursa)

harry-potter

Lasa un raspuns