Agenda pentru timpul liber: 1-7 iunie

Începutul verii oferă bucureştenilor spectacole de forţă pe scena Naţionalului, premiera celei mai recente pelicule din seria Terminator şi un concert special, în adevăratul spirit al trupei Pink Floyd.

Luni, de Ziua Copiilor, bucureştenii pot alege să meargă alături de micuţii lor la film. Cinematografele din Capitală au în program filme de animaţie precum “Coraline”, “Să zburăm spre Lună” şi “Monştri vs. Extratereştri”. În “Coraline”, o fată pătrunde printr-o uşă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case şi ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieţi, “Să zburăm spre Lună” prezintă o aventură spaţială de gradul trei, cu trei muşte de casă care se strecoară la bordul unei nave Apollo cu destinaţia spre Lună, iar “Monştri vs. Extratereştri” arată povestea unei tinere care e lovită în ziua nunţii de un meteorit şi care se transformă într-un mosntru de 15 metri înălţime pe care armata se grăbeşte să-l captureze dându-i numele de Giormica.

Pe 2 iunie, iubitorii de teatru pot merge, de la ora 19.00, la spectacolul cu piesa “Noiembrie”, în regia lui Alice Barb, în Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional Bucureşti. Din distribuţia piesei, care prezintă povestea tulburătoare a unei celebre actriţe aflate în amurgul vieţii, fac parte Olga Tudorache, Cecilia Bârbora şi George Motoi. “Noiembrie” este o poveste sensibilă cu intrigă de roman poliţist semnată de o tânără scriitoare de succes. Preţul biletelor este cuprins între 16 şi 30 de lei. (Sursa)

Lasa un raspuns