AEROMANIA revine pe plaja din Mangalia in 22 si 23 august

Cea de-a patra editie a spectacolului aviatic AEROMANIA revine la Mangalia. Pe 22 si 23 august spectacolul organizat de compania Regional Air Services – Aerodrom Tuzla se va desfasura ca si anul trecut, deasupra plajei, in zona terasei Laguna. Spectacolul este oferit gratuit turistilor si este dedicat atat celor care isi petrec vara pe litoralul romanesc si care cauta alternative de divertisment, cat si iubitorilor aviatiei si sporturilor extreme. In ambele zile, spectacolul aviatic va incepe la ora 13.00, informeaza organizatorii.

Potrivit organizatorilor, in 2009, AEROMANIA – powered by ASTRA Asigurari – ii aduce din nou impreuna pe cei mai buni piloti romani si straini, intr-un cadru care lasa pilotilor libertatea de a propune un program demonstrativ potrivit aeronavelor si abilitatilor lor de a pilota.

Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, alaturi de care sunt asteptati, si de data aceasta, Zoltan Veres – cel care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de tonouri efectuare succesiv, Ali Ozturk – cu celebrul avion biplan Purple Violet, Iacarii Acrobati si multi altii – artisti pe care publicul de la Mangalia a invatat sa ii aprecieze. (sursa: HotNews.ro)

spectacol_aviatic

Lasa un raspuns