Adrian Mutu, marcă de încălţăminte

Mihai Albu a dezvăluit pentru Libertatea că are în derulare un proiect împreună cu vedeta naţionalei şi a Fiorentinei, urmând ca, în viitorul apropiat, să lanseze pe piaţă linia de încălţăminte de ocazie “Adrian Mutu”.
Designerul a fost inspirat de linia de încălţăminte personalizată “Ilie Năstase”, creată în anii ’70 de o binecunoscută firmă de echipament sportiv. Pantoful sport “ Ilie Năstase” era un model clasic, dar cu un design care să-l reprezinte pe celebrul tenisman şi cu o grafică personalizată. Succesul a fost remarcabil, firma producătoare reuşind să vândă peste 2,5 milioane de exemplare.
În ceea ce priveşte provocarea de a lansa o linie de încălţăminte “Adrian Mutu”, Albu a precizat: “Deoarece nu am lucrat niciodată pe acest segment, mă voi adresa unor firme consacrate, precum Nike sau Adidas, care să-mi pună la dispoziţie tehnologia lor, iar eu să mă ocup de conceptul artistic, astfel încât încălţămintea să fie recognoscibilă şi să evidenţieze personalitatea sportivului”. (sursa: Libertatea)

Lasa un raspuns