Adio, vară!

Gata cu mersul la ştrand, cu esca­pa­de­le de weekend de la mare şi cu ţi­nu­tele le­­­­­jere ale dom­­­­­­nişoarelor ca­re profitau de ca­­­­­­niculă pentru a-şi e­tala tru­­­pu­rile se­­­­­xy. Că ne pla­­­­­ce sau nu, me­­­te­­­­­­o­­­­ro­­­­­­­­logii ne anunţă că sezonul estival s-a în­­­­­­­cheiat. Toam­­­­­­­na şi-a intrat pe deplin în drep­­­­turi şi nu vom mai avea parte de zile vă­­­­ra­­­­­­tice şi de soare arzător. Du­­­­­­­pă ce în ultima perioadă un ciclon “a aruncat” nori şi ploi peste ţara noas­­­­­tră, de azi vremea se încăl­­­­­­­­zeş­­te. Însă, în limi­tele “admise” de toamnă!

“Luni, marţi şi mier­curi, vremea va fi foar­te frumoasă. Se va în­căl­zi, dar mer­­­­­­­­cu­­­­­­­­­­­­­rul ter­­mo­metre­lor nu va mai avea pu­­­­­­­­­­­terea să sa­ră de 25 de grade Cel­­sius, pentru că noap­tea e destul de frig, până la 0 gra­de Cel­­sius. De acum pu­tem spu­ne că se­­­­­­­­­zo­­­­­­­­­­nul căldu­ros s-a ter­­­­­minat. Toamna s-a instalat în mod cert însă, din fericire, va fi una blândă”, ne-a de­cla­­rat Me­­­­­­­­­da Geor­ges­­­cu, specialist al Admi­nis­­­­­­traţiei Na­ţi­onale de Meteo­ro­lo­gie (ANM). Şi în ur­mă­­­­­­­­­toarea perioa­­dă, po­tri­vit meteorologului, vre­mea se va în­­călzi.

Joi vor fi 25 de grade Celsius

Azi, maximele vor fi în ţară de 14… 20 de grade Celsius, iar în Capitală, puţin du­pă miezul zilei, tempe­ra­tura va fi de 19 grade. Mâine, cel mai mult vor fi 22 de grade, iar miercuri şi joi se va ajunge la 24, respectiv 25 de grade Celsius. Potrivit ANM, şi în luna octombrie vom avea temperaturi ce vor urca până la 20 de grade Celsius. (libertatea.ro)

Lasa un raspuns