Adam Sandler – număr record de nominalizări la Zmeura de Aur

Adam Sandler - Zmeura de Aur
Adam Sandler - Zmeura de Aur

Actorul american Adam Sandler nu se află în cursa pentru Oscar anul acesta, dar, sâmbătă, a stabilit un record pentru un alt tip de premii – cel mai mare număr de nominalizări la Zmeura de Aur, trofeul care “recompensează” cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti.

Producător, actor şi regizor, Adam Sandler a obţinut, de data aceasta, 11 nominalizări la premiile Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile “cel mai prost actor”, “cea mai proastă actriţă”, “cel mai prost scenariu” şi “cel mai prost film”, pentru lungmetrajul “Jack şi Jill/ Jack and Jill”. În acest film, Sandler joacă rolul lui Jack, dar şi pe cel al surorii gemene a acestuia, Jill.

Dar Sandler se află într-o companie selectă: Al Pacino este nominalizat la Zmeura de Aur, pentru apariţia sa specială în filmul “Jack şi Jill”, Nicole Kidman este, de asemenea, nominalizată la titlul de cea mai proastă actriţă, pentru interpretarea din “Just Go With It”, iar Nicolas Cage a primit trei nominalizări la categoria “cel mai prost actor”, pentru filmele “Trespass”, “Anotimpul vrăjitoarei/ Season of the Witch” şi “Iadul se dezlănţuie 3D/ Drive Angry 3-D”. (Mediafax.ro)

Leave a Reply