AC/DC concertează în România, pe 31 mai

Celebra formaţie AC/DC concertează in Romania, pe 31 mai, show-ul acesteia fiind inclus in festivalul Bucharest Rock Arena, care va avea loc la kilometrul 15 de pe autostrada Soarelui, se arată pe site-ul evenimentului.

Pină in prezent, la Bucharest Rock Arena au mai fost confirmate formaţiile romaneşti Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, Alter, AB4, Grimus, The Pixels, The Mood şi Persona.

De asemenea, o altă trupă de renume internaţional va concerta pe 30 mai, numele acesteia urmind a fi anunţat in curind.

Biletele pentru festival se pot achiziţiona numai sub formă de abonament pentru ambele zile de festival (30 şi 31 mai), acestea avind preţurile de 100, 200, 400 sau 800 de lei, in funcţie de dispunerea faţă de scenă, şi pot fi cumpărate online, de pe www.ticketpoint.ro, sau din reţeaua Diverta.

AC/DC este o formaţie de hard rock infiinţată in Sydney, Australia, in 1973 de către fraţii Angus şi Malcolm Young. in prezent, trupa este formată din Angus Young – chitară solo, Malcolm Young – chitară ritmică, Brian Johnson – voce, Cliff Williams – bas, Phil Rudd – baterie. Concertul pe care AC/DC il va susţine in Rominia face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, ”Black Ice”, lansat in 2008. (mediafax)

ac-dc

Lasa un raspuns