Acces la Concertul Bon Jovi

Pe 10 iulie publicul va avea acces in Piata Constitutiei incepand cu orele 16:00. Accesul se va realiza prin doua porti pozitionate pe Bd. Libertatii in extremitatile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie.

Persoanele care au bilete la Peluze in Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti. Celor cu bilete in tribunele VIP A1, respectib B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Posesorii de bilete in tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomanda accesul prin portile dinspre Calea 13 Septembrie.

 

Prognoza meteo este favorabila, pentru 10 iulia anuntandu-se vreme frumoasa, cer senin si temperaturi de aproximativ 36 grade Celsius.

 

Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de inregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (doar daca au asupra lor reteta medicala care confirma necesitatea consumului).

 

Achizitionarea de produse in incinta locatiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate de Piraeus Bank.

 

Atentie: jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

Lasa un raspuns