20 de designeri creează brazi în scop caritabil

Sunt făcuţi din voal, metal, foiţe de argint, sunt ornaţi cu cristale Swarovski sau pantofiori şi fiecare a fost inspirat de o poveste sau o frântură din istorie. 20 de nume din modă şi afaceri au interpretat bradul pentru copii.

O rochie verde cu mult voal care cade în valuri, o piramidă pictată în nuanţe de gri şi albastru, o sculptură sunt câteva dintre interpretările pe care designeri, sculptori şi companii le-au dat bradului de Crăciun. 20 de nume din industria modei şi lumea afacerilor şi-au pus semnătura pe câte o creaţie care va fi scoasă la licitaţie pe 10 decembrie în cadrul Festivalului Brazilor de Crăciun organizat de Salvaţi Copiii în scopuri caritabile.

Fiecare dintre vedetele care s-au implicat în acest proiect au încercat să fie cât mai originale pentru ca brăduţul lor să fie vândut pe o sumă cât mai mare. Pentru Cristian Samfira bradul este o piramidă pictată în nuanţe de gri şi albastru, cu bucăţi aplicate de pânză albă, asemenea unor petale de trandafir. Alexandru şi Mihnea Ghilduş au făcut o sculptură- “Căldura transparentă a gheţii de cristal” – realizată din lemn cu lamele de sticlă verzi iar Agnes Toma a imaginat bradul ca rochie verde, amplă, din voal.

Festivalul Brazilor de Crăciun, aflat la cea de-a 9-a ediţie, este singurul eveniment de strângere de fonduri al organizaţiei Salvaţi Copiii, având ca scop asigurarea reintegrării educaţionale a unor copii din România care nu pot merge la şcoală. (GANDUL)

andi-moisescu-brad

Lasa un raspuns