“This Is It” doboară recordul încasărilor

Filmul ultimei repetiţii a lui Michael Jackson, aşteptat cu sufletul la gură de milioane de persoane din întreaga lume, a reuşit să stabilească un record al încasărilor în numai cinci zile de la lansarea sa.

Pelicula “This Is It”, care cuprinde mai ales imagini din timpul repetiţiilor pentru marele concert de revenire care ar fi trebuit să aibă loc la O2 Arena din Londra, în luna iunie anul acesta, a adus încasări de 101 milioane de dolari, a anunţat distribuitorul Columbia Pictures.

Numai cinefilii din Statele Unite şi Canada au contribuit cu 32,5 milioane de dolari, iar producătorii estimează că valoarea încasărilor va creşte cu încă 40 de milioane de dolari.

Aceasta a fost întotdeauna o piesă care se adresează întregii lumi”,  a spus Rory Bruer, preşedintele companiei de distribuţie la nivel mondial, Sony Corporation. “Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele pe care le-am obţinut la nivel local, dar ne declarăm de-a dreptul entuziaşti de cum a fost primit filmul la nivel mondial”, a adăugat acesta. (Evenimenul Zilei).

this-is-it

Lasa un raspuns